Golvslipning Kungsholmen

Nacka Inredning och Golv AB – golvslipning Kungsholmen

Vi kan golv!

Behöver du på Kungsholmen hjälp med golvslipning? Då är du välkommen till oss här på Nacka Inredning och Golv AB. Hos oss finns kompetensen inom golvslipning och parkettläggning. Vi erbjuder de allra flesta typer av golvslipningar, allt utifrån kundens önskemål och behov. Allt arbete präglas av kvalitet genom att vi använder väl utprovade metoder tillsammans med kvalitativa produkter.

Vi har lång erfarenhet och har hållit på sedan 1996. Ni kan med andra ord känna er helt trygga med oss och vår kompetens inom branschen. Vi vill vara det företag man kontaktar i första hand när det kommer till golvslipning och parkettläggning. Har ni några som helst frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er. Ni kan läsa mer om vårt tjänsteutbud här

Golvslipning Kungsholmen

Golvslipning

Att slipa ett gammalt golv kan få det att se nytt ut. Golvslipning är ett hantverk som tar lång tid att lära sig. Våra medarbetare är experter med flera års erfarenhet av detta hantverk. Vi garanterar strålande resultat!

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är en självklarhet för oss. Tack vare vår kompetens i kombination med väl beprövade arbetsmetoder, samt kvalitetsprodukter, ser vi till att du blir helt och fullt ut nöjd.

Var finns vi?

Vårt företag finns i södra Stockholm och vi erbjuder våra tjänster till alla i Stockholm med omnejd. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp så kan du anlita oss. Kontakta oss redan idag, så hittar vi en lösning!

Nacka Inredning och Golv AB